√ Gratis verzenden vanaf €75 binnen NL | √ 100% duurzaam wonen | √ 14 dagen omruilgarantie

Over ons

Over ons | Lumbuck

Uit liefde voor houtbewerking is Lumbuck ontstaan. Robuuste houtstukken omtoveren tot meubelstukken, verlichting en decoratie is waar het voor ons begon. Dat is ook de reden geweest van ons huidige logo. Inmiddels is Lumbuck uitgegroeid tot een all-round aanbieder van meubels, verlichting en woonaccessoires voor een breed scala aan woonstijlen. 

Lumbuck staat voor uniek, stoer, robuust en duurzaam.  Wij streven ernaar om onze klanten kennis te laten maken met unieke, sfeervolle meubels, tafels, verlichting en woondecoratie van hoge kwaliteit. Dit, gecombineerd met het duurzaam en klantgericht te werk gaan, maakt de missie compleet!


Sfeervolle, bijzondere en complete woonwinkel
Lumbuck vertrouwt op de gave mix van de woonstijlen, welke steeds populairder worden onder de huishoudens. Zo houden we ervan op advies te geven over hoe je bepaalde stijlen met elkaar kunt combineren. Naast de standaard producten is maatwerk ook mogelijk. Dit zorgt ervoor dat onze klanten op elk mogelijk gebied geholpen kan worden. Als één van de producten niet voorradig is, duurt het maximaal 6 weken om je bestelling te leveren. Het wachten wordt echter beloond met een 100% unieke, sfeervolle en stijlvolle toevoeging aan je woning! Je kunt onze producten vinden op de Shoppagina!

Duurzaam ondernemen
Lumbuck draagt bij aan een leefbare toekomst en hecht hier veel waarde aan. Alle houten meubels, lampen en woonaccessoires zijn hierom gemaakt van gecertificeerd hout, voorzien van een FLEGT-vergunning. Ook is Lumbuck een samenwerking aangegaan met ‘Trees for All’, een stichting die sinds 1999 investeert in het aanleggen van nieuw bos in verschillende delen van de wereld. Meer informatie over de vergunning en de samenwerking met stichting Trees for All kun je vinden op de Blogpagina.