√ Gratis verzenden vanaf €75 binnen NL | √ 100% duurzaam wonen | √ Achteraf betalen mogelijk | √ 14 dagen omruilgarantie

Bestellen en bezorgen

Bestellen en bezorgen

Hoe plaats ik een bestelling?
Je kunt eenvoudig met of zonder een account een bestelling plaatsen bij Lumbuck.nl. Indien je geen account wenst aan te maken is dat uiteraard geen probleem. De onderstaande stappen dien je te ondernemen om succesvol een bestelling te plaatsen.

Stap 1. Plaats de artikel(en) in het winkelmandje;
Stap 2. Controleer je bestelling wanneer je klaar bent met winkelen;
Stap 3. Kies of je wilt verder gaan met of zonder account
Stap 4. Vul en controleer je persoonlijke gegevens en wijzig indien nodig het afleveradres;
Stap 5. Vink hierna de click to accept box aan dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden en klik op de 'Bestellen' button;
Stap 6. Kies nu met welke betaalmethode je wenst af te rekenen en klik op bestelling plaatsen;

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Lumbuck hanteert een standaard verzendtijd van 1 tot 3 werkdagen wanneer het afleveradres zich in Nederland of België bevindt. Wanneer de verzendtijd afwijkt, staat dit duidelijk omschreven in de productomschrijving. 
Bestellingen die in het weekend worden geplaatst en betaald, worden op maandag verzonden. Je ontvangt altijd een bestelbevestiging zodra de bestelling wordt verzonden. De laatste e-mail bevat een Track & Trace code, zodat je zelf kunt inzien wanneer je de bestelling ontvangt. Het kan zijn dat de bestelling door de brievenbus past en het dus geen pakketpost is. Ook dan ontvang je een Track & Trace code van ons per mail. 

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten zijn binnen Nederland gratis bij bestellingen boven de €75. De verzendkosten van bestellingen onder de €75 zijn afhankelijk van de afmeting en het gewicht van het product dat je bij ons besteld. In het betaalproces worden de verzendkosten duidelijk weergegeven.