Blogpagina | Woon en Interieur inspiratie

RSS
Geef je interieur een upgrade met onze sfeervolle tafeldecoratie!

Geef je interieur een upgrade met onze sfeervolle tafeldecoratie! 25

‘Mijn woonkamer is niet gezellig genoeg’? Klinkt dit als een bekende vraag? Zit jij ook weleens in je woonkamer en komt dan deze gedachte bij je op? Hoewel je misschien een hele fijne bank hebt, een mooie salontafel met een paar kaarsen en een stijlvolle kast met boeken, toch bekruipt je een bepaald gevoel dat er iets mist in jouw huis. Je hebt ook een aantal leuke foto’s van familie en vrienden in de kast staan, hier en daar een schilderij aan de muur hangen en een paar mooie planten die de kamer opfleuren. Daar ligt het allemaal niet aan, maar er ontbreken een aantal elementen die sfeer met zich meebrengen.

Lumbuck is de landelijk industriële sfeermaker die jouw woonruimte kan opvrolijken met unieke decoraties. Hoewel elk decoratiestuk uniek is, betekent dit niet dat je hiervoor altijd een exclusieve prijs betaald!

Hoe een wijnrek een karaktervolle look geeft aan jouw interieur

Hoe een wijnrek een karaktervolle look geeft aan jouw interieur 8171

Je selecteert je wijnen met de nodige zorg, met bijvoorbeeld oog voor het wijnjaar en het type druif. Of je krijgt regelmatig een lekker flesje wijn cadeau van vrienden of familie. Maar die wijnflessen verdwijnen al snel in een hoekje achter de kast, waar ze liggen te verstoffen. Met enkele wijnrekken los je dat zo op! Je kan je wijnflessen niet alleen mooi tentoonstellen, maar hebt er ook een exclusief decoratiestuk bij voor je woning.

Met de combinatie hout metaal in een stoer design is een wijnrek namelijk de perfecte eyecatcher in elk interieur. In een landelijke woning zorgen de wijnrekken van Lumbuck voor een stijlvolle touch door de natuurlijke houtvormen en de grillige patronen. Zoek jij een accessoire voor een industriële woonstijl?

Industrieel, landelijk of modern: De tafellampen van Lumbuck (laten je) stralen!

Industrieel, landelijk of modern: De tafellampen van Lumbuck (laten je) stralen! 32

Wat voor woning je ook hebt, de verlichting bepaalt voor een groot deel de sfeer in huis. Verlichting is veel meer dan gewoon een peertje in een fitting draaien. Stel je eens voor: je hebt een romantische avond thuis gepland. Je hebt lekker gekookt, het huis is netjes, het begint een beetje te schemeren. 

Het enige wat dan nog ontbreekt, is sfeervol licht om de avond compleet te maken. Geen felle lamp die in je ogen schijnt, maar mooi warm licht om een fijne avond te omlijsten. 

Lumbuck kan aan jouw wensen voor een sfeervolle avond tegemoetkomen. De tafellampen die wij aanbieden, zijn namelijk niet alleen van goede kwaliteit, maar zien er ook elegant en mooi uit. Bovendien passen ze bij diverse woonstijlen en in verschillende ruimtes. Het zijn de ideale componenten om jouw woonstijl, of die nu landelijk, industrieel, modern of juist robuust is, compleet te maken. 

Onze samenwerking met Trees for All

Onze samenwerking met Trees for All 6

Een groot deel van onze meubels, verlichting en woonaccessoires zijn gemaakt van hardhout, afkomstig uit de bossen van Indonesië. Ondanks dat het door ons gebruikte hout op de juiste manier verkregen wordt, verdient de natuur iets terug. Als mens hebben we een groot deel van ons bestaansrecht immers te danken aan de natuur. Dit is de reden waarom we een samenwerking zijn aangegaan met stichting ‘Trees for All’, opgericht in 1999.

Trees for All is een erkend goed doel met het CBF-Keur. Donaties worden geïnvesteerd in de aanleg van nieuwe - en de bescherming van bestaande - bossen in verschillende delen van de wereld. Deze projecten leveren extra inkomsten op voor de lokale bevolking en dragen bij aan het herstel van natuur en milieu.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is in onze ogen een belangrijke stap in de goede richting. Om deze reden hebben wij, als Lumbuck, besloten om elk kwartaal een deel van onze omzet te doneren aan Trees for All.